Leer hier de 5 eerste lessen op gitaar

Wil jij gitaar leren spelen op een leuke manier? Dan kun je het beste beginnen met deze 5 eerste lessen op gitaar. Je begint bij het makkelijkste liedje wat er is. Als je een gitaar hebt en die hebt gestemd, weet ik zeker dat je dit na een tijdje oefenen gaat kunnen. Zonder ervaring.

Leren met liedjes

Wil je bij het begin beginnen, maar heb je geen zin om saaie noten te spelen? In mijn online cursus leer je meteen met liedjes. Bij de eerste 5 lessen zitten 4 bekende liedjes en 1 liedje waarbij je de makkelijkste akkoorden leert. Je kunt dus meteen leuke dingen meespelen en tegelijkertijd leer je de technieken. Zo leuk kan het zijn. Te gek toch?

Waarom meteen liedjes spelen? Motivatie is het belangrijkst! Het is gewoon onbetaalbaar als jij voor het eerst een gitaar pakt en je na een tijdje oefenen al een nummer kunt meespelen met YouTube. Dan ben je meteen enthousiast over gitaar spelen en heb je een bewijs dat je het kunt. Zit er in die liedjes wel genoeg theorie? Zeker. Ik heb nummers geselecteerd die makkelijk zijn én waarin verschillende basistechnieken terugkomen.

Wat zijn nou de 5 eerste lessen op gitaar?

  • LES 1: Are you with me
  • LES 2: De makkelijkste akkoorden
  • LES 3: Happy birthday
  • LES 4: Chasing cars
  • LES 5: Smoke on the water

Dat zijn ze! Dat zijn de liedjes die jij straks mee kunt gaan spelen. Je komt straks op een pagina waar je ze kunt gaan proberen. Per les krijg je een uitlegvideo, de bladmuziek en daarna een backingtrack. Als je het nummer ingestudeerd hebt kun je meespelen met de track en heb je bewijs dat het gelukt is. Zijn ze gelukt? Dan kun je beginnen met de basiscursus gitaar.

Heb je nog geen gitaar of klinkt die nog knettervals?

Dit is waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe gitaar

En zo moet je je gitaar stemmen

Heb je verder nog vragen? Stuur me gerust even een berichtje

Ben je er klaar voor? Let’s go!