Wil je dit nummer leren spelen? Hier krijg je de gratis bladmuziek van Suzan & Freek, Snelle – De overkant. Scroll naar beneden voor de uitlegvideo en ga aan de slag met de overkant op gitaar!

Begin je pas net met gitaar spelen en is dit nog te moeilijk? Check dan hier mijn online basiscursus gitaar. Als je de cursus hebt afgerond kun je beginnen aan dit soort liedjes. Leg dus eerst een goede basis en ga daarna met je favoriete liedjes aan de slag!


Hier de uitlegvideo van hoe je de overkant op gitaar speelt:

Bladmuziek bekeken? Kijk hier (nog een keer) de uitlegvideo om alles wat je moet weten van dit nummer in de vingers te krijgen.

Gelukt? Speel dan nu mee!

Als je het nummer ingestudeerd hebt, is het tijd om het mee te spelen met de originele track. Je kunt spelen met deze play-along video. Ook kun je daar nog even goed checken hoe je alles moet spelen en hoe dat klinkt bij het nummer.

Kun je ‘m meespelen? Lekker bezig!

Dan heb ik voor jou een mooie aanbieding: kies je liedjes. Je kunt liedjes naar keuze selecteren die ik voor jou uitzoek. Je krijgt net als bij ‘de overkant’ de bladmuziek en een uitlegvideo toegestuurd. (ook handig als je de moeilijkere tokkelversie wilt leren) Check het hier!