Leer hier de 5 eerste lessen op gitaar

Wil jij gitaar leren spelen op een leuke manier? Dan kun je het beste beginnen met deze eerste 5 lessen op gitaar. Je begint bij het makkelijkste liedje wat er is. In no-time speel jij je eerste liedjes. Bekijk ze hier.

Hoe speel je een tikje in een slag?

Vaak krijg ik de vraag hoe je nu een tikje moet spelen in een slag. Dat klinkt namelijk te gek omdat het net lijkt alsof je tijdens het gitaar spelen een beat speelt. Het is best moeilijk om dit te leren, zeker als je beginner bent. Hier leg ik je uit hoe je dit kunt…

Beter worden op gitaar? Leer deze oefening!

Wil je beter worden op gitaar maar heb je daar moeite mee? Het goed neerzetten van je vingers of het vinden van de goede snaren met je plectrum kan best lastig zijn. Ik heb een techniekoefening voor je die je gaat helpen om beter te worden op gitaar.

Hoe moet je je gitaar stemmen?

Heb je een gitaar en wil je lessen volgen maar is je gitaar nog helemaal vals? Stemmen dat ding! Maar hoe? Dat kan best lastig zijn als je dat nog nooit gedaan hebt. Er zijn verschillende manieren voor, de makkelijkste manier kun je hier checken!

8 gitaar tips die je moet weten voordat je begint

Wil je beginnen met gitaar spelen maar heb je nog geen flauw idee wat erbij komt kijken? Hier lees je 8 gitaar tips over dingen die je moet weten voordat je begint. Alles over je gitaar, je houding en je discipline.