Wil je dit nummer leren spelen? Hier krijg je de gratis bladmuziek van James Bay – Hold back the river. Scroll naar beneden voor de uitlegvideo en ga aan de slag (of tokkel) met dit nummer.

Dit nummer is niet geschikt voor beginners. Ben je beginner en wil je toch dit soort liedjes kunnen spelen op gitaar? Check dan hier mijn online basiscursus gitaar. Als je de cursus hebt afgerond kun je beginnen aan dit soort liedjes. Zeker de moeite waard!

Hier de uitlegvideo van James Bay – Hold back the river:

Bladmuziek bekeken? Kijk hier (nog een keer) de uitlegvideo om alles wat je moet weten van dit nummer in de vingers te krijgen.

Gelukt? Dan nu meespelen!

Als je het nummer ingestudeerd hebt, is het tijd om het mee te spelen met de originele track. Je kunt spelen met deze play-along video. Ook kun je daar nog even goed checken hoe je alles moet spelen en hoe dat klinkt bij het nummer.

Kun je ‘m meespelen? Lekker bezig!

Dan heb ik voor jou een mooie aanbieding: kies je liedjes. Je kunt 3 liedjes kiezen (vrije keuze) die ik voor jou uitzoek. Je krijgt net als bij hold back the river de bladmuziek en een uitlegvideo toegestuurd. Check het hier!