Aart Lameris | Gitarist is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

www.aartlameris.nl
Aart Lameris
van Karnebeekstraat 113
8011JE Zwolle

Aart Lameris | Gitarist is de verwerker van je persoonsgegevens en is te bereiken via info@aartlameris.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
In geval van gratis dienst:
– Voornaam
– E-mailadres

In geval van betaalde dienst:
– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– Adresgegevens
– Locatiegegevens
– Telefoonnummer
– Geboortedatum
– Betaalgegevens, zoals IBAN

De inhoud van de website is door Aart Lameris | Gitarist met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Aart Lameris | Gitarist kan echter niet garanderen dat de inhoud en met name de daarin gegeven informatie en gegevens op ieder moment en in alle opzichten juist en volledig zijn.

Website

De website Aart Lameris | Gitarist wordt beheerd door team Aart Lameris | Gitarist, waarvan Aart Lameris aanspreekpunt is. Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website. Bij bezoek aan deze website kan Aart Lameris | Gitarist gegevens van jou verwerken. Dit kan gaan om gegevens die je bijvoorbeeld via aanvraag en/of aanmeldformulieren, online aankoop of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert Aart Lameris | Gitarist jouw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat jouw persoonsgegevens door Aart Lameris | Gitarist beschermd worden en je bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van jouw persoonsgegevens. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via info@aartlameris.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Bescherming Persoonsgegevens

Aart Lameris | Gitarist en betrokkenen nemen de privacy van persoonsgegevens serieus. Jouw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor toezending van informatie die is aangevraagd, voor het bevestigen van aanmeldingen, voor gratis en betaalde diensten en/of producten en voor relevante informatie in de vorm van o.a. nieuwsbrieven. Daarnaast kunnen de gegevens als basis dienen voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van de dienstverlening. De persoonsgegevens worden in dit kader geanonimiseerd en zijn dan niet meer herleidbaar tot een individuele persoon. In de Wet Bescherming Persoonsgegevens is bepaald dat persoonsgegevens uitsluitend voor welbepaalde doelen mogen worden verwerkt. Aart Lameris | Gitarist gebruikt de door jouw verstrekte persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Ten behoeve van de voorbereiding en uitvoering van overeenkomsten tussen jou en Aart Lameris | Gitarist en het afwikkelen van betalingsverkeer en het afleveren van de diensten/goederen;
  • Om je te kunnen informeren over relevante producten en diensten, waaronder begrepen de communicatie over Aart Lameris | Gitarist (bijvoorbeeld bij nieuwsbrieven) en het kunnen uitvoeren van promotieactiviteiten waarvoor jij je te allen tijde weer kunt afmelden;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Voor productontwikkeling en het verkrijgen van informatie voor optimalisering van de dienstverlening (bijvoorbeeld bij wijzigingen van deze website)
  • Ter voorkoming, bestrijding en afhandeling van fraude;
  • Om advertenties vanuit Aart Lameris | Gitarist te optimaliseren;
  • We verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die we nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Derden

Aart Lameris | Gitarist neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Aart Lameris | Gitarist) tussen zit. Aart Lameris | Gitarist gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • Autorespond voor het versturen van nieuwsbrieven met waardevolle tips, inspiratie en aanbiedingen en gratis producten
  • WordPress website, dit is de etalage van het bedrijf
  • Wishlist om deelnemers van coachingstrajecten en programma’s toegang te verlenen tot waardevolle content
  • Boekhoudsoftware en Mollie, om aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst te voldoen en betalingen te verwerken
  • Dropbox om bestanden en gegevens op te slaan

Deze informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. De medewerkers van Aart Lameris | Gitarist (in dienstverband of op zelfstandige basis) zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Aart Lameris | Gitarist selecteert partners met grote zorg. Eventuele samenwerking zal altijd gepaard gaan met grote zorg voor privacy. Dit Privacy Statement is echter niet van toepassing op websites van derden, ook niet als die via deze website via links kunnen worden bezocht. Neem voor verdere informatie altijd contact op met de betreffende derde partij of instelling. Aart Lameris | Gitarist verstrekt uitsluitend jouw gegevens aan derden als het nodig is om aan de uitvoering met onze overeenkomst met jou te voldoen of als we aan een wettelijke verplichting moeten voldoen.


Aanpassen persoonsgegevens/uitschrijven nieuwsbrief en communicatie

Wij bieden je de mogelijkheid om zelf jouw gegevens uit onze e-maillijst te verwijderen. Op aanvraag kunnen we je ook inzage geven in welke gegevens in ons systeem bewaard worden en deze gegevens kunnen indien je dat wilt verwijderd worden uit de administratie. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je opvragen via info@aartlameris.nl. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@aartlameris.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Aart Lameris | Gitarist zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Aart Lameris | Gitarist wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens: zo lang je als klant actief bent, of tot jij jezelf uitschrijft
  • Adres: zo lang je als klant actief bent en tot wettelijk vereist is
  • Klantgegevens moeten 7 jaar bewaard blijven (wettelijke verplichting van de belastingdienst)

Cookies

Wij gebruiken technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Cookies maken het mogelijk om jouw webbrowser te herkennen. Handig, want dan hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw je gegevens in te voeren, voorkeuren aan te geven, opnieuw producten in je winkelwagen te plaatsen of je instellingen aan te passen. Op die manier kunnen we ook onze website beter laten werken, kunnen we inzicht krijgen in het bezoekersgedrag op de website en kunnen andere partijen inzicht krijgen in jouw surfgedrag, zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-revelante advertenties weg kunnen laten. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De gegevens die worden verzameld, zijn de gegevens die jij zelf verzendt bij het gebruik van diensten zoals het invullen van een contactformulier, of een aankoop via de website. De aanvraag- en orderformulieren maken gebruik van functionele cookies. Deze wordt gebruikt voor het behoud van de sessie. Dit is nodig om de stappen van de aanvraag te onthouden zonder het verlies van ingevulde gegevens. Daarnaast gebruiken we cookies ter optimalisatie van advertenties.

Social Media

Aart Lameris | Gitarist maakt gebruik van social media om je op de hoogte te houden van de nieuwste trends en producten, een kijkje achter de schermen te geven en informatie met je te delen. Je kunt ons volgen op YouTube, Instagram en Facebook. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit Aart Lameris | Gitarist verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform. Aart Lameris | Gitarist maakt gebruikt van de advertentiemogelijkheden van social media platforms. We tonen je advertenties op basis van de gegevens die het social media platform met jouw toestemming verzamelt, bijvoorbeeld dat je ons volgt, je interesses of dat je in een bepaalde regio woont. Welke gegevens social media platforms van jou verzamelen, heeft Aart Lameris | Gitarist geen invloed op. Dit staat in de voorwaarden van het social media platform vermeld en is vaak ook te beheren in de instellingen van jouw social media profiel.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@aartlameris.nl.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.