Wil je beginnen met gitaar spelen?

Ga goed van start met de gratis gitaarcursus waarin ik je leer:

  • Welke gitaar en accessoires het beste voor je zijn
  • Hoe je je gitaar stemt
  • Wat de juiste houding is bij het spelen
  • Je eerste 5 liedjes te spelen!

Een recensie van een cursist:

“Ik had niet verwacht dat online les zo effectief kon zijn.”

Ik begin nu het gevoel te krijgen dat ik straks echt kan zeggen dat ik gitaar kan spelen. Word er héél blij van. Had niet verwacht dat online les zo effectief kon zijn. Ik vind dat je lessen erg goed, leuk en uitdagend zijn! En je bent betrokken, wat ik erg waardeer!! – Cynthia Peek

Waarom ik dit doe:

Ik ben gitaar gaan spelen omdat ik veel muziek luisterde en het zelf wilde kunnen naspelen. Toen ik dat probeerde en het lukte ben ik nooit meer gestopt. Het enthousiasme dat ik bij mijn cursisten zie als zij ook hun favoriete liedjes kunnen spelen is onbetaalbaar.

Tijdens het geven van gitaarles aan honderden leerlingen ben ik er achter gekomen hoe ik het beste aan iemand kan aanleren hoe je gitaar speelt.

Dit heb ik samengevat in de basiscursus gitaar: beginnen met makkelijke liedjes en stap voor stap iets nieuws erbij. Jij kunt ook leren om met je favoriete liedjes mee te spelen, dus ga nu aan de slag!

Wat andere cursisten zeggen:

“Een aanrader als je online les wilt volgen!”

Ik volg nu al een tijdje online lessen bij Aart en het is zo leuk! Duidelijke video uitleg en MP3´s om de liedjes te kunnen spelen en de akkoorden in een duidelijk schema. Als je geen fysiek les wilt volgen is dit echt een aanrader. Als beginner is het echt gaaf om al snel populaire liedjes op gitaar te kunnen!

Annelies Hilgersom

“Ik ben superblij dat ik kan beginnen. Dank je wel!”

Ik heb eindelijk een echte, goede gitaar gekregen. Wist trouwens niet dat het zo moeilijk was. Maar jouw uitleg begrijp ik gelukkig wel en ga oefenen tot ik met al jouw liedjes mee kan spelen. Dat zal wel na de kerst worden maar dat geeft niet. Ben superblij dat ik kan beginnen. Dank je wel!

Petra Maes

“Ik kon het eerste liedje al spelen na 10 minuten oefenen!”

Jij kan dit echt zo goed uitleggen, echt als de beste! Ik kon het eerste liedje al spelen na 10 minuten oefenen!

Kiki van Gent

Nu is het aan jou

Ben je er klaar voor om nu écht aan de slag te gaan met gitaar spelen?

Begin je gitaar-avontuur dan nu meteen en meld je aan voor de gratis gitaarcursus. Ik neem alle vragen en twijfels bij je weg zodat je zorgeloos aan de slag kunt.

Gaaf dat je mee gaat doen! Meld je hier aan: